Metode de Plata

Pentru a te bucura de produsele noastre, ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Cu cardul, direct pe site. 

Simplu, rapid si sigur. Dupa ce ai adaugat in cos toate produsele dorite, selectezi Plata cu cardul (UniCredit Bank). Vei fi directionat catre platforma securizata a procesatorului nostru de plati (UniCredit Bank) unde vei completa setul minim de informatii aferente cardului cu care faci plata, iar apoi vei confirma tranzactia. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in
condițti de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si  MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele UniCredit Bank. Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca UniCredit Bank nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale, iar tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele magicdrops.

2. Ramburs la livrarea coletului

Daca preferi sa platesti in momentul in care primesti produsele comandate, poti face acest lucru, achitand cash sau cu cardul, direct curierului care iti livreaza comanda. Nu ti se va percepe comision pentru acest tip de plata.